Usluge

Online psihoterapija

Online terapija (terapija preko interneta) se odvija jednom nedeljno u trajanju od 45 minuta. U pitanju je klasična psihoterapija jungijanske škole (Karl Gustav Jung), sa elementima Geštalt psihoterapije (Fric Perls). Online psihoterapija je terapija prilagođena osobi koja želi da radi na sebi. To je komotniji oblik terapije, jer ne iziskuje odlazak u nepoznati prostor. Psihoterapija gde se termini odvijaju preko interneta dostupnija je većem broju ljudi, posebno onima koji žive u manjim sredinama ili onima koji žive u inostranstvu i nemaju pristup terapeutima koji govore njihov maternji jezik.

Psihoterapijom se uspešno rešavaju psihički poremećaji koji ne zahtevaju medikaciju, ali i stanja koja se tretiraju psihofarmacima. Govorimo o stanjima koja nazivamo depresija, anksioznost, bipolarni poremećaj, poremećaji ishrane, nesanica, opsesivno-kompulsivni poremećaj, fobije.

Psihodijagnostika

Psihodijagnostika je najbitniji primenjeni aspekt psihologije i vrši se putem testova i razgovora. Najčešće se koriste testovi MMPI-2, VITI (VAIS), Mahover, Roršah, KOG-3, KON-6.
Na ovaj način mogu se detektovati patološke promene kod pojedinca, organske promene na mozgu, izmeriti koeficijent inteligencije, ali i spoznati nečije karakterne crte i predispozicije.

Besplatni test depresivnosti koji možete uraditi pre dijagnostike, nalazi se OVDE.


Psihoonkološka podrška

Pacijenti oboleli od kancera, kao i njihove porodice prolaze kroz veliku životnu promenu od trenutka saopštavanja dijagnoze. Dokazano je da osobe koje su u svojoj borbi protiv kancera imale psihološku podršku, na lakši način idu kroz ovu borbu. Psihoonkološki rad je najsličniji psihoterapeutskom radu, ali ima svoje posebnosti koje se pre svega tiču poznavanja onkologije, ali i filozofije i religije.

Prvi razgovor je besplatan, kao i bilo koji savet iz ove oblasti.

 

Savetovanje

Savetovanje pre svega vidim kao proces u kom se pomaže klijentu da dođe do svoje istine, a ne nametanje bilo kakvih obrazaca koji su unapred naučeni i primenjuju se na sve.
Savetovanje može biti u formi nekoliko razgovora u trajanju od 45 minuta, ali i u formi koja je malo poznata u Evropi, a to je celodnevni savetodavni rad (12 sati) bez prekida. Ovakvo savetovanje se obavlja uživo u Flensburgu ili u Vašem mestu za sledeće države: Nemačka, Danska, Belgija, Holandija.

Sve detalje oko navedenih usluga možete dobiti pozivom na moj broj telefona (Viber, WhatsApp) ili preko mejla.

Mobilni:
+49 178 3530185
WhatsApp/Viber:
+49 178 3530185
E-mail:
nemanja202@gmail.com
Skype:
nemanja.cirilovic

 

Pravo na besplatne termine psihoterapije ili psihoonkološke podrške imaju:

– Osobe koje iz zdravstvenih ili socijalnih razloga nisu u mogućnosti da rade i nemaju pomoć ukućana

– Osobe koje rade, ali imaju više dece ili bolesnog člana porodice, pa iz tog razloga nisu u mogućnosti da plaćaju terapiju